Kunstutstillinger

Kunstnergruppen INDIGO akvarell malere består av 13 kunstnere, 6 av disse stiller ut sine akvareller og mixed media bidlder: Astrid Edel Walter, Brit Sæloter Pedersen, Inger Marie Torgrimsen, Liv Margareth Wold, Solveig Dons Landsnes og Trine Osen Lande.

Annette Laurenze Sunde er en Stavangerkunstner som bor i Sandnes. Hun har jobbet som billedkunstner i mange år og tidligere hatt flere utstillinger her i huset. Nå viser hun både nye og tidligere arbeider og har oljemalerier og Gicleetrykk for salg.
Annette maler intuitivt. Gjennom årene har hun fått en egen stil og male-teknikk med mye struktur og...

I 2020 tok jeg steget og meldte meg på mitt første malekurs på nett. Det gav mersmak og siden er det blitt flere. Det er fantastisk flott å erfare at selv om tegning aldri har vært en ferdighet, kan en likevel lære seg å male og oppleve ekte maleglede. Jeg har kurset meg mest i abstrakt, men og impresjonistisk...

Rigmor Hasle Amundsen ble utdannet ved kunst- og håndverkssolen i Bergen i 1978. Siden 2005 har hun spesialisert seg på ikonmaling og har studert dette på kurs i inn- og utland. Hun har hatt en rekke utstillinger og utsmykningsoppdrag bla. i Bekkefaret kirke, Kampen kirke, Ålgård kirke og Utstein pilgrimsgard.

Jeg fant lykken med maling sommeren 2019. Jeg hadde før det aldri malt, aldri tenkt på å male, men jeg kom over et kurs på nettet, og bilde hun viste gjorde meg skikkelig nysgjerrig. Jeg meldte meg på kurs, og har etter det kurset meg hos flere kunstnere. En ny og veldig kjekk verden åpnet seg.

Lag din egen hjemmeside gratis!