UTSTILLING AV ELSE MOE SCHMIDT - WORKSHOP - 19.01. og 26.01.2020, KL. 13-17

26 jan 2020 13:00
Etc/GMT-1

Workshop i billedvev søndagene 26. januar 2020 kl. 13.00 – 17.00.

Sett av en søndagene og lær deg noe om tradisjonell billedvev. Workshopen er gratis men du betaler kr. 50,- for nødvendig materiell (pappvev, mønster, oppskrift / fremgangsmåte, garnkart og vevnål).
Jeg har laget ca. 60 små pappvever. Disse er ferdig tredd med renning så tiden nyttes til praktisk arbeid der du bli kjent med noen grunnleggenende teknikker i billedvev. Blir du ikke ferdig med å veve har jeg utarbeidet oppskrift slik at du kan veve arbeidet ferdig hjemme. Jeg har tegnet tre forskjellige motiver (ca. 20 vever av hver) med ulike vanskegrader.
Workshopen passer for skoleelever i grunn- (de laveste klassetrinn må være i følge med en voksen) og videregående skole, studenter og voksne. Jeg inviterer spesielt lærere som underviser i faget Kunst- og håndverk og som vil formidle tradisjonell billedvev videre i egen undervisning.
Workshopen finner sted i utstillingslokalene i Frida Hansens hus der min utstilling Vevde NARRATIVER som består av 10 tepper, henger frem til 3. februar. Disse billedteppene forteller noe om kulturarv og kulturvern, om naturen og miljøet, om levd liv og om fremtiden.
Du møter frem på en av søndagene. Hver workshop har plass til ca. 30 stykker. For å være sikker på å få plass kan du ringe Frida Hansens hus 51581557 i åpningstiden mandag, torsdag og fredag kl. 10 – 15.
Veldig velkommen.
Else Moe Schmidt

Om Frida hansen

Om Frida hansen

Leie lokaler

Frida Hansens hus har rom til leie for kunstnere. Du kan også leie rom til lukkede selskap.

Les mer

Omvisning

Vi tar gjerne i mot grupper og skoleklasser for å fortelle historien.

Les mer