Kunstgruppa på Hillevåg Arbeidsgård i samarbeid med Kunstgruppa på Tjensvoll Aktivitetssenter & SFA

1 feb 2018 18:00
26 feb 2018 15:00
Etc/GMT-1

Kunstgruppa på Hillevåg Arbeidsgård i samarbeid med Kunstgruppa på Tjensvoll Aktivitetssenter & SFA

Hillevåg Arbeidsgård er et dagsenter som gir tilbud til voksne mennesker med forskjellige funksjonshemminger. Mange av brukerne er glad i å male, og i 1998 ble det derfor opprettet en kunstgruppe bestående av 4 - 5 personer. Det har vært litt utskiftninger, noen har gått ut av gruppen, og andre har kommet til, men fremdeles er det 2 igjen av de opprinnelige medlemmene. Gruppen har nå vokst til ti kunstnere og flere av disse har blant annet stilt ut på Cafe Sting, Galleri Sølvberget og har ellers deltatt på mange kunstutstillinger både i inn og utland. Dette er den tredje utstillingen som de har på Frida Hansens Hus.

Tjensvoll Aktivitetssenter & SFA er som Hillevåg Arbeidsgård et dagsenter som gir tilbud til ungdom og voksne med forskjellige funksjons- og utviklingshemninger.
Fra og med høsten 2016 har noen brukere fra den "gamle" kunstgruppa fått eget kunst- og håndverksrom på Tjensvoll Bydelshus. Brukerne fra Tjensvoll Aktivitetssenter & SFA vil dette året vise bilder og skulpturer som de har jobbet med siden sist utstilling i 2016.

Om Frida hansen

Om Frida hansen

Leie lokaler

Frida Hansens hus har rom til leie for kunstnere. Du kan også leie rom til lukkede selskap.

Les mer

Omvisning

Vi tar gjerne i mot grupper og skoleklasser for å fortelle historien.

Les mer